Kralenknutsels voor speciale projecten:


De laatste tijd ben ik ook aan het knutselen voor 'projekten', het is enorm leuk dat ik met mijn hobby ook iets voor anderen kan betekenen:

Voor 55 meiden van 0-18 jaar van de voedselbank Maastricht heb ik kadootjes gemaakt,: voor de kleintjes sleutelhangers en armbanden, voor de grote meiden zelf-maak-pakketjes met kralen, koord, hangers, bedeltjes etc.

Op 15 december 2014 was het Open Dag bij Animal's Faith (dierenpension, gedragstherapie en herplaatsing).  Er waren ook een paar standjes. Mijn dochter heeft samen met haar vriendinnetje sieraden verkocht, de opbrengst was 101% voor de asieldieren! Veel armbanden en kettinkjes gemaakt met toepasselijke bedels: botjes, hondepootjes, hondjes, katten...

Voor SBO De Sprong (basisschool voor speciaal onderwijs) heb ik prijsjes gemaakt voor hun jaarlijkse bingo, die georganisserd wordt om extra uitstapjes met de kinderen te kunnen bekostigen.

Ook organiseert de Ouderraad van de Sprong jaarlijks Kerstavond, waar mijn sieraden verkocht en verloot worden. We hebben met zo'n 60 kinderen armbandjes, kerstboomhangers en kerstkaarten gemaakt.

Meer volgt... veel te leuk om te doen allemaal...