Kado nodig?

Bedel-armband

Een kralenknutsel kado doen?

Van kralen kun je ook hele specifieke en unieke kadootjes maken. Afgestemd op de smaak en lievelingskleuren van de ontvangster. Ik maak ze graag voor je.

Origineel is bv een set wijnglasringen. Ideaal voor feestjes, elke vrouw krijgt een unieke ring om haar glas, je hebt zo je eigen glas weer te pakken en het scheelt veel afwas...
Als je wilt uitpakken tijdens een etentje thuis, dan fleur je de wijnglazen op met wijnglasringen, dan wel allemaal hetzelfde... Bv met parel-achtige kralen en/of bedels die bij de gastvrouw passen. De ringen zijn van roestvrij staal en zilverkleurig, kunnen dus zo in het bestekbakje van de vaatwasser.
Ik maak ze voor € 1,50 per stuk voor je. Ook zorg ik desgewenst voor een mooi opbergdoosje.

Heeft je vriendin een tas gekocht en wil je haar een mooie tashanger kado doen? Geef maar door wat voor kleuren en soort materiaal bij de tas en je vriendin passen en ik maak een mooie hanger voor je. Kosten helemaal afhankelijk van jouw wensen.

Geef je graag een kettingen, armband, oorbellen o.i.d. kado die helemaal passen bij de ontvangster? Alles kan ik voor je maken.

Via e-mail kan ik een foto doorsturen zodat je kunt kijken of het is geworden wat jij wilt, of we face-timen even om het resultaat te bespreken.

joyce@kralenknutsels.nl