Vrijgezellige kralenknutsels:

Hele enthousiaste groep vrijgezellige meiden uit Valkenburg! Het was 30 graden, heerlijk buiten in onze tuin met veel kralen, taart en rosé...

Vrijgezellig met kralen knutselen?

Ook voor vrijgezellenfeestjes is een workshop kralenknutsels een creatief idee. Heb je er meiden bij die niet goed ter been zijn, zwanger zijn, niet de stad in willen, wil je lekker rustig en gezellig met elkaar iets maken? Ga samen kralenknutselen!
Altijd geschikt voor jong en oud, ieder kan zijn eigen creatie maken met volop keuzes uit kralen, bedels en andere materialen.

Kan bij jou of bij mij thuis en bij mooi weer lekker in de tuin! Bij mij thuis zorg ik standaard voor taart of broodjes of een quiche, koffie en thee en uiteraard een lekker glaasje wijn... is allemaal in de prijs inbegrepen!

Andere lokatie? Ik neem alle materialen van thuis mee, dus elke lokatie is bespreekbaar en af te stemmen op de rest van jullie programma!

Vooraf bespreken we de samenstelling van de groep en wat de meiden leuk vinden om te maken. Ter plekke is er dan altijd genoeg materiaal om naar ieders wens iets te kralenknutselen.
Maak iets moois voor jezelf, misschien wel voor bij die nieuwe jurk die je op de bruiloft gaat dragen...
In ieder geval maken we samen een creatieve & blijvende herinnering voor alle deelneemsters.

De kosten? Zie voor de basis op de pagina 'Voor dames'!

Alles is bespreekbaar, stuur me maar een e-mail als je vragen of specifieke wensen hebt:
joyce@kralenknutsels.nl