Even voorstellen:

Ketting van metal-look en glaskralen.

Even voorstellen...

Leuk dat je mijn website bezoekt! Mijn naam is Joyce en ik heb een kralen-tic... daar kun je zoveel leuke dingen mee maken, op 1001 manieren...

In 2011 ben ik begonnen met workshops voor meiden. Eigenlijk omdat ik voor mijn dochter iets met kralen wilde doen en het aanbod bij reguliere kralenwinkels voor een meidenfeestje beperkt en kostbaar was en we het liefst thuis iets leuks wilde maken... Ik ben op zoek gegaan naar mogelijkheden en voorbeelden, naar betaalbare kralen & andere benodigdheden, rommelmarkten afgestruind voor kettingen en armbanden, om ze vervolgens te 'slopen'. 
En uiteraard wat kralenknutsels gemaakt die ook door kleinere vingertjes gemaakt kunnen worden.  Haar verjaardagsfeestje was een groot succes. Ik zag heerlijk glinsterende oogjes bij zoveel mooie kralen. Zoveel creativiteit & gezelligheid. 

Inmiddels heb ik al heel wat workshops en meidenfeestjes mogen doen, bij mij thuis, bij de jarige thuis, in een speeltuin, op een kantoor, in de kantine van een zwembad! We hebben allerlei mooie en kleurrijke kralen knutsels gemaakt, ieder naar eigen smaak en kunnen.

Op de volgende bladzijdes geef ik aan wat ik allemaal voor jou kan doen: Workshops voor meiden (vanaf 6 jaar) en voor dames. De mogelijkheden m.b.t. materialen. Vrijgezellig knutselen. Van oude kralen een nieuw sieraad. Een uniek persoonlijk kado. Maatwerk voor bv verenigingen en bedrijven. En uiteraard foto's & voorbeelden.

Thuis heb ik een ruime voorraad kralen en materialen. Als ik niet heb wat jij graag wilt gebruiken, dan ga ik voor je winkelen. Per workshop breng ik alles mee voor hetgeen we gaan maken! Op deze manier blijft alles heel betaalbaar!

Heb je vragen? Je kunt me altijd e-mailen op:
joyce@kralenknutsels.nl

En kijk ook eens bij de leuke Links!