Kralenknutsels voor meiden:

Kijk eens wat een leuke creaties van deze meiden, hebben ze helemaal zelf bedacht en gemaakt.

Workshops voor meiden:

Met kralen kunnen alle meiden vanaf een jaar of 6 iets moois knutselen. Leuk voor jouw verjaardagsfeestje!

Afhankelijk van de leeftijd van de meiden werken we met andere kralen, bedeltjes en materialen. Iedereen kan altijd iets moois maken, in haar lievelingskleuren. Hoe groter de vingertjes, hoe kleiner de kralen kunnen zijn. We kunnen bijvoorbeeld gaan maken: kettingen, een hanger voor aan je schooltas of fietsleutel, haarclips, armbanden, oorbellen (ook voor meisjes zonder gaatjes). Of we gaan teenslippers versieren, vetergympen oppimpen, borduren op een T-shirt, of heb jij speciale  wensen?

Wat vind jij leuk om met je vriendinnen te maken? Vooraf gaan we dat samen bespreken. Als je in de buurt woont mag je gerust eens bij mij komen kijken wat allemaal kan, dan beslissen we samen wat we met jouw vriendinnetjes gaan maken.

Het is heel leuk om bij jou thuis te doen, binnen of buiten. Of in een speeltuin of in het park. Het enige dat we nodig hebben is een grote tafel waar iedereen aan kan zitten, En ruimte om alle kralendozen & andere materialen neer te kunnen zetten, dat kan een andere tafel zijn of een brede vensterbank of een picknick kleed.

De kosten:
De basis is heel simpel: we maken twee kralenknutsels en het duurt ongeveer 2-2,5 uur. Als jouw mamma mij kan helpen en er is genoeg ruimte, dan kunnen we wel met maximaal zo'n 15 meiden aan de slag.
De vaste groepsprijs is € 75, dit is voor maximaal 10 meiden. Per extra deelneemster: € 7,50
Alles is dan inbegrepen, onbeperkte keuze en gebruik van kralen & andere benodigde materialen. Afwijkend basismateriaal zoals teenslippers, gympen, T-shirts, sjaaltjes etc. wordt extra berekend.

Extra's:
Voorafgaand aan het maken van de kralenknutsels kunnen we een mooi sieradendoosje maken. Dan hebben we ongeveer 30 minuten extra tijd nodig. Dit kan een klein doosje of stevig tasje zijn, of een echt kistje met een slotje. De extra kosten zijn afhankelijk van hetgeen we gaan maken, alles in overleg.

Gaan we buiten kralenknutselen? Dan kan ik uiteraard ook zorgen voor een taart, limonade, snoepgoed en anders lekkers.

In overleg is heel veel mogelijk.

Stuur mij maar een e-mail als je vragen hebt:
joyce@kralenknutsels.nl